Υλικά:

  • 2 μέτριες ψημένες κόκκινες ντομάτες
  • 250γρ. μπάλα μοτσαρέλας, Lovillio
  • 10 φύλλα βασιλικού
  • ελαιόλαδο για το σερβίρισμα, ΕΥ
  • αλάτι Ιμαλαΐων, Deluxe
  • πιπέρι, Kaniα
  • κρέμα ή ξύδι βαλσάμικο, Acentino

 

Μέθοδος:

  1. Κόψτε τις ντομάτες σε στρογγυλές φέτες πάχους 1 εκ.
  2. Κόψτε τη μπάλα μοτσαρέλας σε στρογγυλές φέτες πάχους 1 εκ.
  3. Βάλτε σε ένα πιάτο εναλλάξ τις φέτες ντομάτας με τις φέτες μοτσαρέλας. Μεταξύ τους προσθέστε και τα φύλλα βασιλικού.
  4. Αλατοπιπερώστε και περιχύστε με ελαιόλαδο.
  5. Γαρνίρετε με την κρέμα βαλσάμικο.
X