Υλικά:
- 2 μέτριες ψημένες κόκκινες ντομάτες
- 250γρ. μπάλα μοτσαρέλας, Lovillio
- 10 φύλλα βασιλικού
- ελαιόλαδο για το σερβίρισμα, ΕΥ
- αλάτι Ιμαλαΐων, Deluxe
- πιπέρι, Kaniα
- κρέμα ή ξύδι βαλσάμικο, Acentino
Μέθοδος:
- Κόψτε τις ντομάτες σε στρογγυλές φέτες πάχους 1 εκ.
- Κόψτε τη μπάλα μοτσαρέλας σε στρογγυλές φέτες πάχους 1 εκ.
- Βάλτε σε ένα πιάτο εναλλάξ τις φέτες ντομάτας με τις φέτες μοτσαρέλας. Μεταξύ τους προσθέστε και τα φύλλα βασιλικού.
- Αλατοπιπερώστε και περιχύστε με ελαιόλαδο.
- Γαρνίρετε με την κρέμα βαλσάμικο.