Σικελία/ Τζελάτο σε ψωμί μπριός

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες

*****

Βαθμός Δυσκολίας

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες

Βαθμός Δυσκολίας

ΥΛΙΚΑ

  • 50 ml. γάλα πλήρες, Milbona
  • 50 γρ. ζάχαρη, Belbake
  • 20 ml. Crema di Limoncino ή άλλο λικέρ λεμόνι
  • 1 κ.γ. (5 γρ.) κόμμι ξανθάνης (xanthan gum)
  • 250γρ. κατεψυγμένες φράουλες, Green Grocer’s

Για τη γαρνιτούρα και το σερβίρισμα

  • Φραντζολάκια Brioche
  • Ψιλοκομμένο φιστίκι Aιγίνης (χαλεπιανό)

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Κόψτε τα φραντζολάκια brioche στη μέση και φρυγανίστε τα ελαφρώς μέσε σε ένα ζεστό αντικολλητικό τηγάνι.
  2. Προσθέστε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ (επεξεργαστή τροφίμων) και αλέστε καλά.
  3. Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι, τοποθετήστε τη γρανίτα ανάμεσα στα φραντζολάκια brioche και γαρνίρετε με φιστίκι Αιγίνης (χαλεπιανό).

 

X