Σοκολατάκια με ταχίνι, μέλι και ξηρούς καρπούς

5'

Χρόνος Παρασκευής

15'

Χρόνος Ψησίματος

12

Μερίδες

*****

Βαθμός Δυσκολίας

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες

Βαθμός Δυσκολίας

ΥΛΙΚΑ

  • 100γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, Fin Carré
  • 100γρ. ταχίνι ακατέργαστο, γλυκάνθη
  • 40γρ. μέλι ή έψημα (σταφυλόμελο), γλυκάνθη
  • 12 ολόκληρους ανάλατους ξηρούς καρπούς (φουντούκι, αμύγδαλο ή κάσιους), Alesto

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και προσθέτουμε μέσα το ταχίνι και το μέλι.
  2. Προσθέτουμε το μείγμα της σοκολάτας μέσα στις θήκες της σιλικόνης.
  3. Βάζουμε έναν ξηρό καρπό στην κάθε θήκη.
  4. Παγώνουμε στην κατάψυξη για 15 λεπτά και μετά αφαιρούμε τα σοκολατάκια από τις θήκες.
  5. Διατηρούνται στο ψυγείο.
X