Σοκολατάκια με ταχίνι, μέλι και ξηρούς καρπούς

5'

Χρόνος Παρασκευής

15'

Χρόνος Ψησίματος

5

Μερίδες

*****

Βαθμός Δυσκολίας

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες

Βαθμός Δυσκολίας

ΥΛΙΚΑ

  • 100γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ή γάλακτος, Fin Carré
  • 100γρ. ταχίνι ακατέργαστο, γλυκάνθη
  • 20γρ. μέλι ή έψημα (σταφυλόμελο), γλυκάνθη
  • 12 ολόκληρους ανάλατους ξηρούς καρπούς (φουντούκι, αμύγδαλο ή κάσιους), Alesto

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Λιώστε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και προσθέστε μέσα το ταχίνι και το μέλι.
  2. Προσθέστε το μείγμα της σοκολάτας μέσα στις θήκες της σιλικόνης.
  3. Βάλτε έναν ξηρό καρπό στην κάθε θήκη.
  4. Παγώστε στην κατάψυξη για 15 λεπτά και μετά αφαιρέστε τα σοκολατάκια από τις θήκες.
  5. Διατηρούνται στο ψυγείο.
X