Τάκος με ψάρι

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

4

Μερίδες

*****

Βαθμός Δυσκολίας

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες

Βαθμός Δυσκολίας

ΥΛΙΚΑ

Υλικά με τη σειρά που θα τοποθετηθούν επάνω στην πίτα:

  • 4 μέτριες πίτες τορτίγιας (από το κουτί FAJITA MEAL KIT)
  • Φυτικό λάδι για το ψήσιμο της πίτας, Vita dor
  • 4 κ.σ σάλτσα γουακαμόλε, Snack Day
  • Ανάμεικτη σαλάτα με λάχανο ή σαλάτα ρόκα, Η Κουζίνα μου
  • 12 τεμάχια (1 συσκευασία) fish fingers, Ocean Sea
  • 12 ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα
  • 4 ροδέλες φρέσκο ανανά, κομμένο σε κυβάκια
  • 1 μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες ανακατεμένο μαζί με 2 κ.γ μεξικάνικα μπαχαρικά (από το κουτί FAJITA MEAL KIT)
  • 4 κ.σ καλαμπόκι κονσέρβας ή κατεψυγμένο, Freshona
  • 4 κ.σ ξινόκρεμα
  • 4 κ.σ σάλτσα Fajita (από το κουτί FAJITA MEAL KIT)
  • Φύλλα κόλιανδρο
  • 1 μοσχολέμονο (λάιμ) κομμένο σε μοίρες (wedges), για το σερβίρισμα

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Ζεστάνετε τις πίτες σε τηγάνι χωρίς λάδι μέχρι να μαλακώσουν.
  2. Με ένα πινέλο αλείψτε τις με φυτικό λάδι.
  3. Τοποθετήστε τις πίτες ανάποδα σε σχάρα του φούρνου δημιουργώντας έτσι τις θήκες τάκος.
  4. Ψήστε στον φούρνο στους 190°C για 7-8 λεπτά ή μέχρι να ξεροψηθούν.
  5. Για τα fish fingers: Παράλληλα στρώστε ένα ταψί με λαδόχαρτο και ψήστε τα fish fingers για 20 λεπτά.
  6. Στήσιμο: Αλείψτε την κάθε θήκη με 1 κ.σ γουακαμόλε και προσθέστε επάνω λίγη σαλάτα.
  7. Πάνω από τη σαλάτα τοποθετήστε 3 fish fingers, μετά 3 ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα και μία ροδέλα ανανά (που κόψατε σε κύβους).
  8. Στη συνέχεια πασπαλίστε με το κόκκινο κρεμμύδι που αναμίξατε με τα μεξικάνικα μπαχαρικά και 1 κ.σ καλαμπόκι.
  9. Ακολούθως ραντίστε το ψάρι με 1 κ.σ ξινόκρεμα και 1 κ.σ σάλτσα fajita.
  10. Τέλος ρίξτε από πάνω τα φύλλα κόλιανδρο και σερβίρεται δίπλα ένα κομμάτι μοσχολέμονο (λάιμ).
  11. Σερβίρετε αμέσως.
X