Υλικά για 4 μερίδες (30 ραβιόλια)
Για τα ραβιόλια
- 250γρ. (1 συσκευασία) νωπά γεμιστά ραβιόλια με τυρί μοτσαρέλα, chef select
- 50γρ. (4 κ.σ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις, Belbake
- 2 μέτρια αυγά, ελαφρώς κτυπημένα
- 150γρ. (1 ½ φλιτζ.) φρυγανιά, Belbake
- 2 κ.γ. ανάμεικτα μπαχαρικά, Deluxe
- ηλιέλαιο για τηγάνισμα, Vita d’or
Για τη σάλτσα
- 200γρ. (1/2 συσκευασία) ντομάτας με βασιλικό,Combino
Μέθοδος παρασκευής
- Ετοιμάστε 3 μπολ. Ένα με αλεύρι, ένα μπολ με τα δύο αυγά και ακόμη ένα μπολ με φρυγανιά ανακατεμένη μαζί με μπαχαρικά. Επίσης, ετοιμάστε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
- Πρώτα αλευρώστε τα ραβιόλια, μετά βουτήξτε τα στο αυγό και στη συνέχεια περάστε τα από τη φρυγανιά. Τοποθετήστε στο ψυγείο για 15 λεπτά για να σφίξει το πανάρισμα.
- Ζεστάνετε το λάδι και ρίξτε μέσα λίγα-λίγα τα ραβιόλια. Τηγανίστε από τη μια πλευρά μέχρι να πάρουν χρώμα και με ένα πιρούνι γυρίστε τα ραβιόλια από την άλλη.
- Αφού χρυσίσουν και από τις δύο πλευρές βγάλτε τα επάνω σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
- Σερβίρετε με σάλτσα ντομάτας με βασιλικό.