Υγιεινά τρουφάκια από χαρουπόμελο, βρώμη, ξηρούς καρπούς και πορτοκάλι

20'

Χρόνος Παρασκευής

0

Χρόνος Ψησίματος

10

Μερίδες

*****

Βαθμός Δυσκολίας

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες

Βαθμός Δυσκολίας

ΥΛΙΚΑ

  • 125γρ. σταφίδες, αποξηραμένα μούρα ή φοινίκια, Alesto
  • 100γρ. μούσλι, Crownfield
  • 75γρ. χαρουπόμελο ή πετιμέζι (σιρόπι σταφυλιού)
  • 50γρ. ξηρούς καρπούς (όπως καρύδια, αμύγδαλα και Brazilian nuts), Alesto
  • ½ κ.γ. ξύσμα πορτοκάλι

 

Επικάλυψη

  • Σκόνη κακάο κοσκινισμένο, Belbake

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

 

  1. Τοποθετήστε το κοσκινισμένο κακάο σε ένα μικρό βαθύ δοχείο ή ταψάκι.
  2. Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων προσθέστε όλα τα υλικά της συνταγής. Αλέστε καλά μέχρι να έχετε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  3. Ακολούθως πλάστε τις τρούφες σε μπάλες (35γρ.) ανάμεσα στις παλάμες σας.
  4. Τοποθετήστε όλες τις τρούφες μέσα στο ταψάκι και ανακινήστε ελαφρώς μέχρι να καλυφθούν από το κακάο.
  5. Παγώστε στο ψυγείο μισή με μία ώρα και σερβίρετε.
X