Χαλούμι στο γκριλ με γλυκιά σάλτσα τσίλι

5 Λεπτά

Χρόνος Παρασκευής

5 Λεπτά

Χρόνος Ψησίματος

4

Μερίδες

*****

Βαθμός Δυσκολίας

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες

Βαθμός Δυσκολίας

ΥΛΙΚΑ

  • 1 αιγοπρόβειο χαλούμι (200γρ), ΓΑΛΠΟ
  • 6 κ.σ. γλυκιά σάλτσα τσίλι, Exotic Food

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Σε ένα τηγάνι του γκριλ ή στο μπάρμπεκιου ψήστε το χαλούμι που κόψατε σε φέτες.
  2. Μόλις πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές, αφαιρέστε από τη φωτιά και αφήστε στην άκρη.
  3. Σερβίρετε με τη σάλτσα.
X