Μαθήματα & Συμμετοχή

Ανάγκη για γνώση

Οι επιλογές στο φαγητό είναι αμέτρητες και ο τρόπος που επιλέγουμε να τρεφόμαστε μας χαρακτηρίζει.
Η ενασχόληση με τη μαγειρική και η γνώση για τα υλικά και τον συνδυασμό των γεύσεων επηρεάζει την υγεία και την ποιότητα της ζωής μας.

Η Lidl έφερε στην Κύπρο πολλές και νέες γεύσεις από τις κουζίνες όλου του κόσμου, αναδεικνύοντας παράλληλα, εξαιρετικές πρώτες ύλες και προϊόντα από τη γη και τους παραγωγούς της Κύπρου.

Η δημιουργία της Ακαδημίας δίνει τις διατροφικές γνώσεις και τις γευστικές εμπειρίες που θα πολλαπλασιάσουν την ποικιλία στο τραπέζι μας και θα φέρουν καλύτερη ισορροπία και ποιότητα στη ζωή μας.

Είμαστε ό,τι τρώμε

Το φαγητό είναι τρόπος έκφρασης, κοινωνικότητας, αγάπης. Το φαγητό επηρεάζει την υγεία, τη διάθεση, αλλά και την εμφάνισή μας. Το φαγητό δεν είναι μόνο βασικός παράγοντας επιβίωσης, είναι πραγματική απόλαυση τόσο για εμάς όσο και γι’ αυτούς που αγαπάμε.

Μαθήματα μαγειρικής

Κάθε μάθημα αποτελεί ξεχωριστή θεματική ενότητα και μπορούν να το παρακολουθήσουν μέχρι 30 άτομα. Το μάθημα γίνεται σε χαλαρό και ευχάριστο περιβάλλον. Αποτελείται από το θεωρητικό και το πρακτικό μέρος. Στους συμμετέχοντες προσφέρονται δωρεάν οι πρώτες ύλες, οι συνταγές και ότι άλλο χρειάζονται για την εκτέλεση των συνταγών, μαζί με την ποδιά που τους προδιαθέτει για την εμπειρία που τους περιμένει. Κάθε μάθημα ολοκληρώνεται σε κοινό τραπέζι όπου όλοι έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα φαγητά που ετοίμασαν. Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να έχουν ενδιαφέρον και να είναι ευχάριστα σε αρχάριους, αλλά και στους έμπειρους της κουζίνας.

Τα μαθήματα διεξάγονται τα Σάββατα, από τις 9πμ έως τη 1μμ. Οι συμμετέχοντες στα μαθήματα επιλέγονται μετά από κλήρωση.

X