Συνοδευτικά (γέμιση)
Μέθοδος παρασκευής
Για τα Burgers
1. Σε ένα μπολ βάζετε όλα τα υλικά (κιμά, μπαχαρικά, πιπέρι) και ζυμώνετε ελαφρά με τα δάχτυλα.
2. Χωρίστε τον κιμά σε έξι μέρη. Μην τα πιέσετε πολύ, για να βγουν πιο αφράτα. 3. Τοποθετήστε ένα τηγάνι σε υψηλή φωτιά και αφού βράσει καλά, τοποθετήστε επάνω το burger. Καρυκεύστε με αλάτι. 4. Ψήστε μέχρι να πάρει χρώμα και μετά γυρίστε τα μπιφτέκια από την άλλη μέχρι να πάρουν ξανά χρώμα. 5. Καρυκεύστε ξανά με αλάτι. Επαναλάβετε τη διαδικασία για όλα τα μπιφτέκια.
|
Συναρμολόγηση:
Υλικά για 6 burgers των 110γρ. :
Επιπλέον: