Ρόκα με Ιταλικό τυρί, κουκουνάρι και λιαστή ντομάτα

 

 

Υλικά για 4 άτομα


 

  • 1 συσκευασία Ρόκα, Η κουζίνα μου
  • 6 λιαστές ντομάτες, κομμένες σε λωρίδες Italiamo
  • ½ φλιτζ. κρουτόν, Rivercote
  • ½ φλιτζ. παρμεζάν ή μοτσαρέλα, LOVILIO
  • κ.σ. κουκουνάρι, Alesto

 

 

Για τη βινεγκρέτ μελιού

  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο, ΑΡΧΑΪΚΑ
  • 1 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο, ACENTINO
  • 1 κ.γ. μέλι, Marlen
  • Aλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

 

 


Μέθοδος παρασκευής:

  1. Φτιάξτε το ντρέσινγκ της σαλάτας ανακατεύοντας όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
  2. Ανακατέψτε το ντρέσινγκ με τη ρόκα και τα υπόλοιπα υλικά λίγο πριν σερβίρετε.
X