Υλικά για 25 cheesecake

  • 1 συσκευασία μπισκότα κακάο Neo, με σοκολατένια γέμιση
  • 200γρ.τυρί κρέμα, Linessa
  • 3 κ.σ.ζάχαρη άχνη, Belbake
  • 4 κ.σ. κρέμα γάλακτος, Milbona

 

Για τη γαρνιτούρα

  • Κατεψυγμένα μούρα, Green Grocer’s
  • Σοκολάτα σε νιφάδες, Belbake
  • Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
  • Δυόσμο


Μέθοδος παρασκεύης

  1. Σε ένα μπολ κτυπήστε μαζί το τυρί κρέμα, ζάχαρη άχνη και την κρέμα γάλακτος. Ανακατέψτε μέχρι να γίνει το μείγμα κρεμώδες.
  2. Μεταφέρετε το μείγμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής, στην άκρη της οποίας έχετε προσαρμόσει ένα κορνέ.
  3. Τοποθετήστε τα μπισκότα σε ένα δίσκο. Με την σακούλα ζαχαροπλαστικής γαρνίρετε τα μπισκότα με την κρέμα.
  4. Γαρνίρετε με τη σοκολάτα και τοποθετήστε στην κορυφή ένα μούρο, ξύσμα πορτοκάλι και δυόσμο.
X