Πράσινη σαλάτα με κατσικίσιο τυρί, πράσινο μήλο, λιαστή ντομάτα και καρύδια

10'

Χρόνος Παρασκευής

5'

Χρόνος Ψησίματος

2

Μερίδες

*****

Βαθμός Δυσκολίας

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες

Βαθμός Δυσκολίας

ΥΛΙΚΑ

  • ½ συσκευασία ανάμεικτη πράσινη σαλάτα, Η Κουζίνα μου
  • 1 ραπανάκι σε φέτες
  • 6 φέτες κατσικίσιο τυρί (100γρ.), Chêne DArgent
  • 4 καρύδια πεκάν, ψιλοκομμένα
  • ½ πράσινο μήλο κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 4 λιαστές ντομάτες, κομμένες σε λωρίδες
  • 1 μεγάλο ψητό παντζάρι κομμένο σε λεπτές στρογγυλές φέτες

 

Για τη σάλτσα βαλσαμικό, μέλι-μουστάρδα

  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο, ΕΥ
  • 2 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο, Acentino
  • 2 κ.γ. μουστάρδα, Kania
  • 1 κ.γ. μέλι, marlen
  • ½ κ.γ. αλάτιΙμαλαΐων, Deluxe
  • ½ κ.γ. πιπέρι, Kania

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Για τη σος: Ενώστε σε μπολ όλα τα υλικά για τη σος χρησιμοποιώντας ένα σύρμα.

Για τη σαλάτα:

  1. Πλάστε το κατσικίσιο τυρί με βρεγμένα χέρια σε έξι μικρά μπαλάκια.
  2. Κυλήστε το τυρί σε καρύδια πεκάν.
  3. Ετοιμάστε όλα τα υλικά της συνταγής.
  4. Τοποθετήστε σε ένα μπολ τα πράσινα φύλλα.
  5. Περιχύστε με τη σος και ανακατέψτε καλά. Τοποθετήστε σε 2 πιάτα.
  6. Τοποθετήστε τα 3 μπαλάκια τυριού γύρω από τις δύο σαλάτες.
  7. Γαρνίρετε με τα υπόλοιπα υλικά.
X