Τραγανή κρύα πίτσα με φέτα και φρέσκα λαχανικά

15'

Χρόνος Παρασκευής

20'

Χρόνος Ψησίματος

4

Μερίδες

*****

Βαθμός Δυσκολίας

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες

Βαθμός Δυσκολίας

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη

  • 1 συσκευασία (400γρ.) ζύμη πίτσας με σάλτσα ντομάτας, Chef Select

 

Για την επικάλυψη

  • 150γρ. σάλτσα ντομάτας, Chef Select

 

Για την γαρνιτούρα

  • Πράσινη σαλάτα ή ρόκα, Η Κουζίνα μου
  • 8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 2 μικρές πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 2 ραπανάκια κομμένα σε μοίρες
  • 50γρ. φρέσκα μούρα του δάσους (προαιρετικά)
  • 100γρ. φέτα, ΓΑΛΠΟ
  • Ελαιόλαδο, ΕΥ
  • Ξύδι ή κρέμα βαλσάμικο
  • 1 κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη, νώμα
  • ¼ κ.γ. αλάτι Ιμαλαΐων, Deluxe
  • ¼ κ.γ. πιπέρι, Kania

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180˚C.
  2. Μετά παίρνουμε τη ζύμη με το λαδόχαρτο της συσκευασίας και την τοποθετούμε επάνω σε ταψί.
  3. Αλείβουμε τη ζύμη με σάλτσα ντομάτας.
  4. Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180˚C βαθμούς Κελσίου ή μέχρι η ζύμη να ροδίσει στο κάτω μέρος.
  5. Αφαιρούμε την πίτσα σε σανίδα κοπής και την αφήνουμε να κρυώσει για 15 λεπτά.
  6. Γαρνίρουμε με πράσινη σαλάτα, τα λαχανικά, το τυρί, ελαιόλαδο, ξύδι βαλσάμικο, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
  7. Σερβίρουμε αμέσως.
X