Διάσημα Αγαπημένα Μεξικάνικα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22/05/2021

ΩΡΑ: 11:00

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:

Αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μαθήματα της Lidl Food Academy με τους συμμετέχοντες να απολαμβάνουν την παρασκευή μερικών από τις γνωστότερες Μεξικάνικες συνταγές και που εσείς, μετά από αυτό το μάθημα, θα μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι σας. Ορεκτικά και κυρίως πιάτα, παραδοσιακά ποτά, νόστιμα και διασκεδαστικά στην παρασκευή που αποτελούν εξαιρετική επιλογή για ένα θεματικό δείπνο με φίλους στο σπίτι, ή για μια διαφορετική βραδιά με την οικογένεια.

Το μάθημα θα αρχίσει στις 11 το πρωί και ο σεφ θα σας καθοδηγήσει βήμα – βήμα για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Δηλώστε συμμετοχή για να κερδίσετε αυτό το Δωρεάν μάθημα από τη Lidl Food Academy μαζί με όλα τα υλικά που θα παραλάβετε επίσης δωρεάν στο σπίτι σας το απόγευμα πριν από το μάθημα. Απολαύστε το μάθημα στην ασφάλεια του σπιτιού σας μαζί με την οικογένεια ή τους φίλους σας.

Το μάθημα είναι διαδραστικό, με αμφίδρομη οπτικοακουστική επικοινωνία και περιορίζεται σε 10 τυχερούς συμμετέχοντες. Οι τυχεροί θα επιλεγούν μετά από κλήρωση και κάθε τυχερός συμμετέχων μπορεί να παρακολουθήσει το μάθημα στην κουζίνα του, παρέα με αγαπημένους φίλους ή οικογένεια. Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Για την παρακολούθηση του μαθήματος είναι απαραίτητη η χρήση Ηλ. Υπολογιστή, tablet ή έξυπνου κινητού τηλεφώνου (smartphone) με εγκατεστημένο το πρόγραμμα Zoom.

TOP