Παραδοσιακά νοσταλγικά γλυκά

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 29/05/2021

ΩΡΑ: 11:00

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:

Αυτό το πρωινό θα γεμίσει το σπίτι σας με νοσταλγικές μυρωδιές. Ελάτε να μαγειρέψουμε μαζί και να σας συγκινήσουμε με γνώριμες γεύσεις από κλασικά, αγαπημένα και γνωστά σε όλους μας γλυκά, που θα μας πάνε πίσω στον χρόνο και θα μας θυμίσουν ανθρώπους και γιορτές μιας άλλης, απλούστερης εποχής.

Το μάθημα θα αρχίσει στις 11 το πρωί και ο σεφ θα σας καθοδηγήσει βήμα – βήμα για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Δηλώστε συμμετοχή για να κερδίσετε αυτό το Δωρεάν μάθημα από τη Lidl Food Academy μαζί με όλα τα υλικά που θα παραλάβετε επίσης δωρεάν στο σπίτι σας το απόγευμα πριν από το μάθημα. Απολαύστε το μάθημα στην ασφάλεια του σπιτιού σας μαζί με την οικογένεια ή τους φίλους σας.

Το μάθημα είναι διαδραστικό, με αμφίδρομη οπτικοακουστική επικοινωνία και περιορίζεται σε 10 τυχερούς συμμετέχοντες. Οι τυχεροί θα επιλεγούν μετά από κλήρωση και κάθε τυχερός συμμετέχων μπορεί να παρακολουθήσει το μάθημα στην κουζίνα του, παρέα με αγαπημένους φίλους ή οικογένεια. Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Για την παρακολούθηση του μαθήματος είναι απαραίτητη η χρήση Ηλ. Υπολογιστή, tablet ή έξυπνου κινητού τηλεφώνου (smartphone) με εγκατεστημένο το πρόγραμμα Zoom.

TOP