Σπιτικές πίτσες που θα λατρέψετε

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15/05/2021

ΩΡΑ: 11:00

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:

Η πίτσα είναι ίσως το αγαπημένο φαγητό για παρέα και για να συντροφεύσει μια καλή ταινία. Τη βρίσκετε εύκολα προπαρασκευασμένη και κατεψυγμένη, ή συνήθως έρχεται έτοιμη από την αγαπημένη σας πιτσαρία. Με το μάθημα αυτό αποκτήστε ακόμα μια επιλογή για πίτσα! Μάθετε να φτιάχνετε τη δική σας υπέροχη πίτσα όπως ακριβώς εσείς θέλετε. Πλούσια σε υλικά ή απλή, έντονη ή απαλή, χορτοφαγική ή με αλλαντικά, η παρασκευή της θα γίνει απλούστερη και γρηγορότερη από ό,τι νομίζατε έως τώρα. Κάντε τις αγαπημένες σας πίτσες, τοποθετήστε τις στην κατάψυξη, και απολαύστε αγνή πίτσα με τα υλικά που επιλέγετε και σας αρέσουν ανά πάσα στιγμή.

Το μάθημα θα αρχίσει στις 11 το πρωί και ο σεφ θα σας καθοδηγήσει βήμα – βήμα για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Δηλώστε συμμετοχή για να κερδίσετε αυτό το Δωρεάν μάθημα από τη Lidl Food Academy μαζί με όλα τα υλικά που θα παραλάβετε επίσης δωρεάν στο σπίτι σας το απόγευμα πριν από το μάθημα. Απολαύστε το μάθημα στην ασφάλεια του σπιτιού σας μαζί με την οικογένεια ή τους φίλους σας.

Το μάθημα είναι διαδραστικό, με αμφίδρομη οπτικοακουστική επικοινωνία και περιορίζεται σε 10 τυχερούς συμμετέχοντες. Οι τυχεροί θα επιλεγούν μετά από κλήρωση και κάθε τυχερός συμμετέχων μπορεί να παρακολουθήσει το μάθημα στην κουζίνα του, παρέα με αγαπημένους φίλους ή οικογένεια. Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Για την παρακολούθηση του μαθήματος είναι απαραίτητη η χρήση Ηλ. Υπολογιστή, tablet ή έξυπνου κινητού τηλεφώνου (smartphone) με εγκατεστημένο το πρόγραμμα  Zoom.

TOP