Ανοιξιάτικα Μεσογειακά

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 08/05/2021

ΩΡΑ: 11:00

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:

Αυτή είναι η πρότασή μας για το μεσημεριανό σας για το Σάββατο 8 Μαΐου. Νόστιμη φριτάτα με μανιτάρια, φέτα και πιπεριά, με δροσερή ανοιξιάτικη ντοματοσαλάτα και σπιτικά κουλούρια της αρεσκείας σας. Όλα φτιαγμένα από τα χεράκια σας, όλα σπιτικά, όλα φρέσκα! Ο σεφ Κωνσταντίνος Πετεβίνος θα “μπει” στην κουζίνα σας από τη Lidl Food Academy, μέσω του κινητού ή του υπολογιστή σας για να μαγειρέψετε παρέα.

Το μάθημα θα αρχίσει στις 11 το πρωί και ο σεφ θα σας καθοδηγήσει βήμα – βήμα για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Δηλώστε συμμετοχή για να κερδίσετε αυτό το Δωρεάν μάθημα από τη Lidl Food Academy μαζί με όλα τα υλικά που θα παραλάβετε επίσης δωρεάν στο σπίτι σας το απόγευμα πριν από το μάθημα. Απολαύστε το μάθημα στην ασφάλεια του σπιτιού σας μαζί με την οικογένεια ή τους φίλους σας.

Το μάθημα είναι διαδραστικό, με αμφίδρομη οπτικοακουστική επικοινωνία και περιορίζεται σε 10 τυχερούς συμμετέχοντες. Οι τυχεροί θα επιλεγούν μετά από κλήρωση και κάθε τυχερός συμμετέχων μπορεί να παρακολουθήσει το μάθημα στην κουζίνα του, παρέα με αγαπημένους φίλους ή οικογένεια. Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Για την παρακολούθηση του μαθήματος είναι απαραίτητη η χρήση Ηλ. Υπολογιστή, tablet ή έξυπνου κινητού τηλεφώνου (smartphone) με εγκατεστημένο το πρόγραμμα Zoom.

TOP