Η Ακαδημία

Η Lidl Food Academy είναι χώρος μάθησης, εκπαίδευσης αλλά και συναναστροφής. Είναι ο χώρος που μαθαίνουμε πόσο η τροφή επηρεάζει το «εύ ζήν»: Το να ζει κανείς καλά.

Όλες οι υπηρεσίες της Ακαδημίας, όπως τα μαθήματα μαγειρικής, τα σεμινάρια διατροφής, γευσιγνωσίας, οινογνωσίας, καθώς και σεμινάρια για εξειδικευμένες κατηγορίες τροφίμων, προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους πελάτες της Lidl.

Η Lidl Food Academy συνεργάζεται με οργανισμούς, εξειδικευμένους επιστήμονες, διατροφολόγους, ιατρούς, και ειδικούς, όπως σεφ, για να προσφέρει γνώσεις, και oι συμμετέχοντες να απολαμβάνουν τη διαδραστικότητα, τη δημιουργικότητα και φυσικά να διασκεδάζουν στα μαθήματά της.

Ο χώρος
της Ακαδημίας

Ο άρτια διαμορφωμένος χώρος της Ακαδημίας, στην οδό Στασικράτους 34 στη Λευκωσία, έχει εξοπλιστεί με 6 ολοκληρωμένες και πλήρως οργανωμένες μονάδες, μοντέρνας κουζίνας.  Έχει δημιουργηθεί ειδικός χώρος για σεμινάρια και εκδηλώσεις με τραπεζαρία και καφετέρια, ενώ ο κήπος που βρίσκεται στο πίσω μέρος της Ακαδημίας προσφέρεται για δραστηριότητες και φαγητό μέσα στο πράσινο.

Ανάγκη για γνώση

Οι επιλογές στο φαγητό είναι αμέτρητες και ο τρόπος που επιλέγουμε να τρεφόμαστε μας χαρακτηρίζει. Η ενασχόληση με τη μαγειρική και η γνώση για τα υλικά και τον συνδυασμό των γεύσεων επηρεάζει την υγεία και την ποιότητα της ζωής μας.

Η Lidl έφερε στην Κύπρο πολλές και νέες γεύσεις από τις κουζίνες όλου του κόσμου, αναδεικνύοντας παράλληλα, εξαιρετικές πρώτες ύλες και προϊόντα από τη γη και τους παραγωγούς της Κύπρου.

Η δημιουργία της Ακαδημίας δίνει τις διατροφικές γνώσεις και τις γευστικές εμπειρίες που θα πολλαπλασιάσουν την ποικιλία στο τραπέζι μας και θα φέρουν καλύτερη ισορροπία και ποιότητα στη ζωή μας.

Γνωρίστε την ομάδα της Lidl Food Academy

Περισσότερα