Η Lidl Food Academy …παίζει μπάλα!

Ιούλιος και UEFA EURO 2016! 6,7& 10 Ιουλίου, η Lidl Food Academy παραχώρησε τον δροσερό καταπράσινο κήπο της στους λάτρεις της στρογγυλής θεάς και του καλού φαγητού.

Σε κλήρωση που έγινε στα καταστήματά της Lidl, μεταξύ των πελατών της, 10 τυχεροί μαζί με 4 φίλους τους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους προημιτελικούς και τον τελικό της διοργάνωσης στον ειδικά διαμορφωμένο κήπο της Ακαδημίας, Στασικράτους 34, στη Λευκωσία.

Οι γιγαντοοθόνες που δέσποζαν σε ‘στρατηγικά’ σημεία του κήπου και το καταπράσινο γρασίδι παρέπεμπαν στο κλίμα των γηπέδων του EURO.

Συν ένα πολύ ενδιαφέρον avantage! Εκτός από καλή μπάλα η Lidl Food Academy με την παράδοσή της στην καλή μαγειρική, προσέφερε στους τυχερούς παριστάμενους λαχταριστά μεζεδάκια BBQ, παγωμένη μπύρα, χυμούς και δροσερό κρασί και όλα αυτά με την φροντίδα και τη γνωστή ποιότητα της Lidl.

Νεανική ατμόσφαιρα, ανεξάρτητη από τις ηλιακές διαφοροποιήσεις στις παρέες, ευχάριστες σπορ παρουσίες, χαμογελαστά πρόσωπα, όλοι με αγωνιστική διάθεση, γέμισαν τον δροσερό κήπο και παρακολούθησαν τα ματς σε φίλαθλο πνεύμα, αλλά ταυτόχρονα ζωηρό και σαφώς ενισχυμένο από το εξαιρετικό μενού και την φιλική υποδοχή της οργανωτικής ομάδας της Lidl Food Academy.

Και φυσικά η Lidl δεν θα περιμένει 4 χρόνια για την επόμενη διοργάνωση του UEFA EURO! Ο κήπος είναι εδώ, οι φίλαθλοι πολλοί και πάντα θα υπάρχουν ευκαιρίες για ανάλογες διοργανώσεις.

Η Lidl βρίσκεται δίπλα σας και έχει πολλά να σας δώσει!

TOP