“Τροφή για σκέψη” στο 4ο Lidl Wellness Camp

Με φόντο τον πανέμορφο Αγρό, πάνω από 150 άτομα είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ενδιαφέροντα βιωματικά εργαστήρια, σεμινάρια και δραστηριότητες, αλλά και να χαλαρώσουν στους μοναδικούς χώρους του ξενοδοχείου «Ρόδον». Το 4ο Lidl Wellness Camp, ένα ιδιαίτερο διήμερο αφιερωμένο στην καλή υγεία, τη διατροφή, την άσκηση, την ψυχολογία και τη γενικότερη ευεξία, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν από τη Δρ. Ξένια Λοϊζίδου πώς τα μικροπλαστικά επηρεάζουν το περιβάλλον και την υγεία μας, εξερεύνησαν τη δύναμη της ψυχής με την Παραολυμπιονίκη Άρσης Βαρών Μαρία Μάρκου Πικούα, έμαθαν βασικές, καθημερινές ασκήσεις γιόγκα για ευλυγισία από τη γυμνάστρια Κρίστη Λουκά, δοκίμασαν τις νόστιμες δημιουργίες του Σεφ Γιώργου Γεωργίου, έκαναν Capoeira με τον Mestre Casquinha και παρακολούθησαν πολλά άλλα ενδιαφέροντα σεμινάρια με καταρτισμένους ειδικούς. Παράλληλα, οι μικροί συμμετέχοντες έλαβαν μέρος στις ειδικά σχεδιασμένες βιωματικές δραστηριότητες του «Σχολείου του Δάσους», όπου έπαιξαν, δημιούργησαν, εξερεύνησαν και πάνω απ’ όλα, διασκέδασαν στη φύση, υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων εκπαιδευτριών.

Δες το βίντεο

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε για 3η φορά το διήμερο ευεξίας από τη Lidl Κύπρου.

Όσοι βρέθηκαν στον Αγρό το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Οκτωβρίου έζησαν μια μοναδική εμπειρία, γεμάτη νέες γνώσεις, δεξιότητες και γεύσεις. Το 3ο Lidl Wellness Camp πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και πρόσφερε σε όλους τους συμμετέχοντες συμβουλές ευεξίας, οδηγίες για καλή διατροφή και ιδέες για μια καλύτερη ζωή και πιο υγιή καθημερινότητα. Οι 150 τυχεροί συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αθληθούν με τη βοήθεια του Κυριάκου Πελεκάνου, να κάνουν ασκήσεις εργονομίας με τον Γιώργο Όξινο, να μιλήσουν για την ενσυνειδητότητα στο φαγητό με τη δρ. Ανθή Λούτσιου, να ξυπνήσουν τις αισθήσεις τους με κυπριακά αρωματικά βότανα με τη Μαριλένα Ιωαννίδου, να μαγειρέψουν, αλλά και να δοκιμάσουν τις πεντανόστιμες δημιουργίες του σεφ Γιώργου Γεωργίου, να διεισδύσουν στα άδυτα της ανθρώπινης βιολογίας με τη δρ. Μυρτάνη Πιερή, να ενημερωθούν για τα μικροπλαστικά από τη δρ. Νικολέττα Χριστοδούλου, να ανακαλύψουν εύκολους τρόπους βελτίωσης της διατροφής τους με τη Νικολέτα Μιχαηλίδου και τόσα άλλα, με πολλούς ακόμη ειδικούς. Παράλληλα, οι μικροί συμμετέχοντες, με την καθοδήγηση από εξειδικευμένες εκπαιδεύτριες, έλαβαν μέρος στις ευφάνταστες, βιωματικές δραστηριότητες του «Σχολείου του Δάσους». Όλα μαζί συνέθεσαν ένα ανεπανάληπτο διήμερο καθαρού μυαλού, ανανεωμένου σώματος και περιζήτητης ευεξίας.

Δες το βίντεο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2o Lidl Wellness Camp στον Αγρό.

Η Lidl Κύπρου, στο πλαίσιο της εταιρικής της υπευθυνότητας και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων, διοργάνωσε το δεύτερο Lidl Wellness Camp, υπό την αιγίδα του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και του Συνδέσμου Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δια ζώσης βιωματικά εργαστήρια, στα οποία εξειδικευμένοι επιστήμονες μετέδωσαν πολύτιμες πληροφορίες για μια ισορροπημένη ζωή. Το Lidl Wellness Camp ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, με μια σειρά από βιωματικά εργαστήρια, διαδραστικές ομιλίες και δραστηριότητες για παιδιά από εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς του «Σχολείου του Δάσους», καθώς και άλλες ενέργειες με στόχο την προώθηση της υγιεινής διατροφής, της υπεύθυνης κατανάλωσης και ευεξίας. Ξεχωριστό στιγμιότυπο της εκδήλωσης αποτέλεσε το πρώτο μάθημα της Lidl Food Academy on the go, της νέας κινητής κουζίνας της Lidl, η οποία σύντομα θα ξεκινήσει το ταξίδι της σε όλη την Κύπρο για να διδάξει στα παιδιά ορθές μαγειρικές πρακτικές. Ο chef της Lidl Food Academy, Γιώργος Γεωργίου και η κλινική διαιτολόγος, Ελένη Ανδρέου μοιράστηκαν με το κοινό εναλλακτικούς, υγιεινούς τρόπους μαγειρέματος.

Δες το βίντεο

1ο Lidl Wellness Camp: Μία ημέρα αφιερωμένη στην ισορροπημένη διατροφή και την καλή υγεία!

Η Lidl Κύπρου, στο πλαίσιο της εταιρικής της υπευθυνότητας, παρουσίασε το πρώτο Lidl Wellness Camp! Πρόκειται για μία διοργάνωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φαγητού, η οποία αναβλήθηκε, λόγω των έκτακτων συνθηκών και πραγματοποιήθηκε μόνο ψηφιακά.

Η εκδήλωση, η οποία τελέστηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου, ξεκίνησε με το μήνυμα του Υπουργού κ. Κώστα Καδή, ο οποίος συνεχάρη τη Lidl Κύπρου γι’ αυτή την πρωτοβουλία, αλλά και για τους συνεχείς ελέγχους τροφίμων που διεξάγει. Παράλληλα, επεσήμανε τη σημαντική πρόοδο που έχει σημειώσει η Κύπρος στον τομέα της γεωργικής παραγωγικότητας, αλλά και στην αξία της εντοπιότητας και της ορθής χρήσης των πόρων.

Στο ψηφιακό σεμινάριο συμμετείχαν ακαδημαϊκοί, διατροφολόγοι, τεχνολόγοι τροφίμων, ψυχολόγοι και αθλητές, οι οποίοι μοιράστηκαν με το κοινό πολύτιμη τροφή για σκέψη, ενώ, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το κοινό είχε την ευκαιρία  να γνωρίσει τα βιώσιμα προϊόντα Lidl σε συσχέτιση με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDG’s) του ΟΗΕ.

Το πρώτο Lidl Wellness Camp, μεταφέροντας τα πιο σύγχρονα διατροφικά trends για μια ισορροπημένη διατροφή, την εμπειρία από εκατομμύρια καταναλωτές ανά τον κόσμο, τη γνώση για την προέλευση των συστατικών, υπογράμμισε μεταξύ άλλων την αξία της υπεύθυνης κατανάλωσης για το μέλλον του πλανήτη μας.