Η ιστορία μας

Η Lidl ξεκίνησε τη δεκαετία του ’30 με την ίδρυση της εταιρίας στο χώρο του χονδρικού & λιανικού εμπορίου ειδών διατροφής στη νότια Γερμανία.

Από την έναρξη λειτουργίας του πρώτου καταστήματος Lidl στην περιοχή της νότιας Γερμανίας τη δεκαετία του ’70, την ανάπτυξη εντός των συνόρων της Γερμανίας έως τα τέλη της δεκαετίας του ΄80 και την επέκταση διεθνώς την δεκαετία του ΄90, λειτουργούν σήμερα καταστήματα Lidl σχεδόν σε κάθε χώρα της Ευρώπης.

Η Lidl διαθέτει σήμερα, με διαφορά, το μεγαλύτερο δίκτυο εκπτωτικών καταστημάτων ειδών διατροφής στην Ευρώπη και κατατάσσεται στις 10 πρώτες εταιρίες λιανικού εμπορίου ειδών διατροφής στη Γερμανία. Στο μέλλον, η LIDL θα εξακολουθεί να παίζει καθοριστικό ρόλο στη διάνοιξη καινούργιων αγορών, πάντα με το βασικό της στόχο να προσφέρει στους πελάτες την καλύτερη ποιότητα σε χαμηλές τιμές!

H Lidl Cyprus άνοιξε το πρώτο της κατάστημα το 2010 και σήμερα, λίγο λιγότερο από 8 χρόνια αργότερα μετράει 16 καταστήματα και ένα κέντρο διανομής σε όλη την Κύπρο, απασχολώντας πάνω από 500 συνεργάτες.

Είμαστε περήφανοι που παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα σύμφωνα με τα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας, στις χαμηλότερες δυνατές τιμές και συνεργαζόμαστε στενά με τους προμηθευτές μας προκειμένου να το επιτύχουμε. Επιδιώκουμε την χρήση τοπικών προϊόντων όπου είναι εφικτό και το επιτυγχάνουμε μέσω της συνεργασίας μας με τοπικούς παραγωγούς και προμηθευτές.