6 Νοεμβρίου 2021

9:00

Ο chef της Ακαδημίας είναι ήδη εδώ και ετοιμάζει τα υλικά και τα σύνεργα για το σημερινό μας μάθημα αλλά οι συμμετέχοντες δεν είναι έτοιμοι ακόμη. Τους περιμένει υπέροχος καφές και ένα νόστιμα εδέσματα γιατί… μπορεί να ξεκινήσει κανείς τη μέρα του χωρίς πρόγευμα;  

10:00

«Τέρμα τα λόγια» λέει ο σεφ και η μεγάλη στιγμή της δημιουργίας ξεκινά για τους συμμετέχοντες. Η πρακτική ξεκινά με φριτάτα με κάρυ και συνοδευτικό αβοκάντο. Λίγοι αντιστέκονται! Άλλωστε, οι κετογονικές συνταγές εκτός από μεγάλη ποικιλία και νοστιμιά, διακρίνονται και από την υπέροχη πολύχρωμη εμφάνισή τους! 

11:00

Οι συμμετέχοντες προχωρούν στο δεύτερο πιάτο κετογονικών συνταγών που είναι ακόμη πιο δημιουργικό και αρωματικό. Ντομάτες ψητές με αυγά φούρνου και μυρωδικά. Ελάχιστες θερμίδες, ωφέλιμες πρωτεΐνες, θρεπτικά συστατικά και εύκολη εκτέλεση. Ήδη το αγάπησαν όλοι! 

12:20

Κάτι ακόμη μπαίνει στον φούρνο και μοιάζει να τραβά το ενδιαφέρον! Οι συμμετέχοντες βάζουν στο ταψί τον σολομό φούρνου με λεμόνι και κύμινο και ετοιμάζουν την υπέροχη σαλάτα με αβοκάντο και αγγουράκι. Ένα πλούσιο και ευπαρουσίαστο γεύμα που όλοι περιμένουν να δοκιμάσουν! 

13:30
Ένα τέτοιο πολύχρωμο και πλούσιο τραπέζι δεν θα μπορούσε ποτέ να μην περιλαμβάνει ένα εξίσου εντυπωσιακό επιδόρπιο, σωστά; Με τη βοήθεια του σεφ, οι συμμετέχοντες έφτιαξαν και απολαμβάνουν ένα λαχταριστό μους σοκολάτας, το τέλειο κλείσιμο μιας πολύ διδακτικής και δημιουργικής ημέρας!  

 

Συνταγές Σεμιναρίου

Φριτάτα με κάρυ με συνοδευτικό αβοκάντο

Ντομάτες ψητές με αυγά φούρνου και μυρωδικά

Σολομός φούρνου με λεμόνι και κύμινο 

Μους σοκολάτας 

Φωτογραφίες Σεμιναρίου

X