(Για μια πίτα διαστάσεων 33cm x 24cm)
Για το φύλλο 5 φύλλα κρούστας για πίτες (μπακλαβά)(Kardis) 100γρ ελαιόλαδο (ΕΥ) |
Για τη γέμιση 500γρ φέτα (ΓΑΛΠΟ) 500γρ κατεψυγμένο σπανάκι (Green Grocer’s) 3 μέτρια αυγά 2 κ.γ. ρίγανη (Kania) ½ κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Kania) |
Για το άλειμμα των φύλλων Μείγμα για το τελείωμα (1 κ.σ. αλεύρι με 1 κ.σ. λάδι και 2 κ.σ. νερό) |
Για τη γέμιση
Για το φύλλο
Για τη γέμιση