ΥΛΙΚΑ

(Για 3 ποτηράκια)

 
Για την κρέμα passion fruit
200γρ cream cheese (Goldessa)
150γρ γιαούρτι με passion fruit και ροδάκινο (Milbora)
2 φρέσκα passion fruit
Για το στήσιμο
80γρ μπισκότο σφολιάτας (Sondey)
30γρ λευκή σοκολάτα με φράουλα (Bellarom)
50γρ ρόδι
βρώσιμα λουλούδια

 

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

  • Σε ένα μπολ ενώνουμε το cream cheese με το γιαούρτι και το φρέσκο passion fruit για να ετοιμάσουμε την κρέμα.
  • Θρυμματίζουμε λίγο τα μπισκότα σφολιάτας και τοποθετούμε λίγα στην βάση του ποτηριού, ακολούθως προσθέτουμε λίγη κρέμα passion fruit και από πάνω θρυμματισμένη σοκολάτα και λίγο ρόδι.
  • Επαναλαμβάνουμε ακόμα μια φορά την ίδια διαδικασία και διακοσμούμε με λίγα βρώσιμα λουλούδια.