9:00

Oι συμμετέχοντες καταφθάνουν για ένα ακόμη απολαυστικό πρωινό Σαββάτου στην Ακαδημία. Τους κερνάμε μυρωδάτο καφέ και πρωινό για να είναι σε εγρήγορση γιατί ακολουθεί η παράδοση του μαθήματος του chef και πρέπει να πιάσουν όλα τα tips! 

10:00

H παράδοση τελείωσε και οι συμμετέχοντες βάζουν σε πράξη όσα άκουσαν από τον σεφ μας! Ξεκινάμε με τη συνταγή για φριτάτα με μανιτάρια και τυρί και συνεχίζουμε με scrambled eggs, αναπόσπαστο κομμάτι για κάθε brunch!  

11:00

Όσο η φριτάτα ψήνεται στον φούρνο, αρχίζουμε να προετοιμάζουμε το μείγμα των pancakes! Αφράτες και πεντανόστιμες, δεν λείπουν ποτέ από κανένα τραπέζι ενός σωστού brunch! Για να δούμε με τι θα τις συνοδεύσουν οι συμμετέχοντες. Θα τις προτιμήσουν αλμυρές ή γλυκές;

12:20

Kαι για τους fans της πιο πικάντικης κουζίνας, έρχεται η συνταγή Shakshuka! Αυγά δηλαδή με πικάντικη σάλτσα ντομάτας, ένα πιάτο με ανατολίτικα στοιχεία που εισχώρησε τα τελευταία χρόνια στα μενού κάθε brunch!

13:30

Mε ένα ποτήρι Μιμόζα στο χέρι, το κατεξοχήν cocktail του brunch, οι συμμετέχοντες κάθονται στην τραπεζαρία για να απολαύσουν τους κόπους τους, ένα πεντανόστιμο σπιτικό brunch που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα άλλα! Cheers!