6 Νοεμβρίου 2021

9:00

Η Ακαδημία μόλις άνοιξε και οι συμμετέχοντες ξεκινούν σιγά-σιγά να εμφανίζονται. Το σημερινό πολύ ενδιαφέρον μάθημα του σεφ ξεκινά σε λίγα λεπτά, όχι όμως χωρίς ένα υπέροχο φλιτζάνι καφέ και φυσικά, ένα λαχταριστό πρόγευμα για να τον συνοδεύει! 

10:00

Μπάρμπεκιου, μεγάλες ποσότητες, πλούσια γλυκά και ζουμερά χάμπουργκερ είναι μερικά από τα κύρια στοιχεία της Αμερικάνικης κουζίνας και ο σεφ μετά τη θεωρία, βάζει τώρα τους συμμετέχοντες στην κουζίνα! Το ταξίδι στις ΗΠΑ ξεκινά με τι άλλο; Φυσικά τα ολόφρεσκα μπέργκερς σε ψωμάκι. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι ήδη! 

11:00

Αμερική χωρίς hot dog δεν γίνεται και οι συμμετέχοντες ήδη ψήνουν τα ζουμερά λουκάνικα για να ετοιμάσουν τα αγαπημένα εδέσματα όλων των αθλητικών events! Στο κουρκούτι ήδη μπήκαν και οι πικάντικες ροδέλες κρεμμυδιού που θα συνοδευτούν από υπέροχη σάλτσα μπλε τυριού. Και ακόμα είμαστε στην αρχή! 

12:20

Στους πάγκους τώρα απλώθηκαν τα καλαμπόκια και τα χοιρινά παϊδάκια, τα οποία οι συμμετέχοντες ετοιμάζονται να τα καραμελώσουν με την αυθεντική σάλτσα μπάρμπεκιου. Το λάχανο ήδη κόβεται για την διάσημη λαχανοσαλάτα Coleslaw με μήλο ενώ κάποιοι ήδη προχώρησαν να ετοιμάσουν την ξινόκρεμα! Μοιάζει το τραπέζι να γεμίζει επικίνδυνα! 

13:30

Το φοβερό αυτό ταξίδι στις αυθεντικές γεύσεις των ΗΠΑ κλείνει με τον πιο γλυκό τρόπο. Μπράουνις σοκολάτας με φιστικοβούτυρο, κρεμώδες τυρί, μπανάνα και μπισκότο, είναι ο εντυπωσιακός επίλογος αυτών των εξαιρετικών συνταγών που όλοι οι συμμετέχοντες πρόκειται να υιοθετήσουν και στην δική τους κουζίνα! 

Συνταγές Σεμιναρίου

Αυγά ανάκατα “scrambled eggs”

Αυγά με πικάντικη σάλτσα ντομάτας «Shakshuka»

Χοιρινά παϊδάκια καραμελωμένα με σάλτσα μπάρμπεκιου, λαχανοσαλάτα «Coleslaw» με μήλο και ξινόκρεμα, καλαμπόκι στο γκριλ

Επιδόρπιο Μπράουνις σοκολάτας με φιστικοβούτυρο

Φωτογραφίες Σεμιναρίου

X