Υλικά για 12 μίνι cheesecakes
Για τη γέμιση
- 1 πακέτo (250γρ) τυρί κρέμαμασκαρπόνε, Lovilio
- ¼ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη, Belbake
- 1 αυγό
- 1 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό, ΓΑΛΠΟ
- ½ κ.γ. κανέλα αλεσμένη, Kania
- ½ φλιτζ. ψητή κολοκύθα (ακολουθεί συνταγή #5)
- 2κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, Rivecote
Επιπλέον υλικά
- 12 μπισκότα NEO, χωρισμένα στη μέση
- Κτυπημένη κρέμα γάλακτος, Milbona
- Τριμμένη σοκολάτα, Belbake
Μέθοδος παρασκευής
- Σε ένα μπολ προσθέστε όλα τα υλικά για τη γέμιση μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.
- Βουτυρώστε ελαφρά 12 φορμίτσες για cupcakes. Τοποθετήστε τον πάτο της κάθε φόρμας μισό μπισκότο.
- Μετά γεμίστε μέχρι τα ¾ με το μείγμα και τοποθετήστε το άλλο μισό μπισκότο από πάνω. Το λογότυπο του μπισκότου θα πρέπει να βλέπει προς τα πάνω.
- Ψήστε στους 175°C για 22-24 λεπτά.
- Αφήστε τα cheesecakes να κρυώσουν για 15-20 λεπτά πριν να τα αφαιρέσετε από τις φόρμες.
- Αφού κρυώσουν καλά, στολίστε τα με κτυπημένη κρέμα γάλακτος και τριμμένη σοκολάτα.