Hit enter to search or ESC to close
Lidl Food AcademyLidl Food Academy
Menu
  • No menu assigned
  • Menu
Lidl Food Academy

Αφράτα μάφινς με τυρί και καλαμπόκι (για τη σούπα λαχανικών)

Υλικά για 6 μάφινς

 

  • ½ φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, Rivercote
  • Πρέζα αλάτι
  • 1κ.γ.καστανή ζάχαρη, Belbake
  • 50γρ. ανάμεικτο τριμμένο τυρί, Milbona
  • ¼ φλιτζ. Καλαμπόκι, Freshona
  • 1 κ.γ.μουστάρδα, Winarom
  • 100γρ.γιαούρτι στραγγιστό, ΠΡΟΜΕΛ
  • 1 αυγό
  • 1κ.σρίγανη, Mikado

 

Μέθοδος παρασκευής

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 190°C και ακολούθως λαδώστε ελαφρά 6 φορμίτσες για μάφινς.
  2. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί.
  3. Με ένα κουτάλι, βάλτε το μίγμα στα φορμάκια μέχρι τα ¾ τους .
  4. Ψήστε για 17 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
  5. Αφού τα βγάλετε από το φούρνο, αφήστε τα μάφινς να κρυώσουν για 3-4 λεπτά πριν τα βγάλετε από τις φορμίτσες.
  6. Σερβίρετε μόνα τους ή με σούπες.

 

Συνταγή #5 Κρουτόν 

Υλικά

  • 4 μέτριες φέτες ψωμί, κομμένες σε κύβους
  • 100γρ βούτυρο ανάλατο, λιωμένο, Milbona
  • 1κ.σ.μυρωδικά (ρίγανη, θυμάρι)

 

Μέθοδος παρασκευής

  1. Σε ένα ταψί τοποθετήστε τα κομμένα ψωμιά σε προθερμασμένο φούρνο 190°C. Ψήστε μέχρι να πάρουν χρώμα.
  2. Όταντακρουτόν ψηθούν, τοποθετήστε τα σε μπολ και περιχύστε τα με το λιωμένο βούτυρο, πασπαλίστε με τα μυρωδικά και ανακατέψτε καλά.
  • Previous Project
  • Next Project
Share Tweet
  • Πρόγραμμα Σεμιναρίων
  • Παλαιότερα Σεμινάρια
  • Συνταγές
  • Εκδηλώσεις
  • Η Ακαδημία
  • Μαθήματα & Συμμετοχή
  • Οι Εκπαιδευτές
  • Q&A
  • Επικοινωνία

Βρείτε μας

© 2023 Lidl Food Academy. Νομική Συμμόρφωση | Compliance

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    • LIDL FOOD ACADEMY
    • ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
    • Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
    • Q&A
  • ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
    • Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
    • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
    • ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
    • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
    • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
    • ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  • LITTLE CHEFS
  • ECO HACKS
  • LIDL WELLNESS CAMP 2022
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • BLOG
  • ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
X