Hit enter to search or ESC to close
Lidl Food AcademyLidl Food Academy
Menu
  • No menu assigned
  • Menu
Lidl Food Academy

Σοκολατένια μπισκότα με Βραζιλιάνικο φιστίκι, πορτοκάλι και μπράντι

Υλικά για 18 κομμάτια των 50 γραμμαρίων

 

  • 175γρ βούτυρο, Milbona
  • 175γρ ζάχαρη
  • 1 αυγό (60 γρ)
  • 300γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, Belbake
  • 150γρ. Βραζιλιάνικο φιστίκι ανάλατο, αλεσμένο, Alesto
  • 1 κ.σ. μπράντι, Majestät
  • ½ κ.γ. αλάτι Ιμαλαΐων, Deluxe
  • ½ κ.γ. σόδα
  • ½ κ.γ. ξύσμα πορτοκάλι
  • 100γρ. σοκολάτα κουβερτούρα κομμένη σε κομμάτια, J.D.Gross

 

Μέθοδος παρασκευής

 

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175οC.
  2. Αλέστε το φιστίκι και ψιλοκόψτε τη σοκολάτα.
  3. Κτυπήστε το βούτυρο και τη ζάχαρη με τον αναδευτήρα (Κ) στο μίξερ μέχρι να ασπρίσει το βούτυρο.
  4. Στη συνεχεία προσθέστε τα αυγά και κτυπήστε μέχρι να έχετε μια ομοιόμορφη κρέμα.
  5. Χαμηλώστε την ταχύτητα στο μίξερ και προσθέστε το αλεύρι, το φιστίκι, το μπράντι, το αλάτι, τη σόδα και το ξύσμα πορτοκάλι.
  6. Συνεχίστε να κτυπάτε μέχρι να έχετε ένα ομοιόμορφο ζυμάρι.
  7. Τελευταία προσθέστε τα κομμάτια σοκολάτας και τα χτυπάτε για λίγο μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά μαζί.
  8. Πλάστε το μείγμα σε μικρές μπαλίτσες και τοποθετήστε το σε αντικολλητικό χαρτί αφήνοντας μεταξύ τους αρκετή απόσταση γιατί κατά το ψήσιμο τους θα απλώσουν.
  9. Ψήστε για 10-12 λεπτά.
  • Previous Project
  • Next Project
Share Tweet
  • Πρόγραμμα Σεμιναρίων
  • Παλαιότερα Σεμινάρια
  • Συνταγές
  • Εκδηλώσεις
  • Η Ακαδημία
  • Μαθήματα & Συμμετοχή
  • Οι Εκπαιδευτές
  • Q&A
  • Επικοινωνία

Βρείτε μας

© 2023 Lidl Food Academy. Νομική Συμμόρφωση | Compliance

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    • LIDL FOOD ACADEMY
    • ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
    • Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
    • Q&A
  • ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
    • Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
    • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
    • ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
    • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
    • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
    • ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  • LITTLE CHEFS
  • ECO HACKS
  • LIDL WELLNESS CAMP 2022
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • BLOG
  • ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
X