Αρωματικό βούτυρο με μούρα του δάσους και εστραγκόν

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες

*****
Βαθμός Δυσκολίας
Χρόνος Παρασκευής
Χρόνος Ψησίματος
Μερίδες
Βαθμός Δυσκολίας
ΥΛΙΚΑ
- 250γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, Milbona
- 100γρ. κόκκινα μούρα του δάσους (περασμένα από σίτα, χωρίς κουκούτσια)
- ½ κ.σ. ψιλοκομμένο εστραγκόν
- ξύσμα από μισό λεμόνι ή μοσχολέμονο ή μανταρίνι
- ½ κ.γ. αλάτι Ιμαλαΐων, Deluxe
- Ανάμεικτα μπαχαρικά για κυνήγι ή πουλερικά, Deluxe
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Για να φτιάξετε το βούτυρο αρωματισμένο, το βάζετε σε ένα μεσαίο μπολ και το χτυπάτε με ένα κουτάλι μέχρι να γίνει μαλακό και κρεμώδες.
- Ανακατεύετε μέσα τα μούρα, το εστραγκόν, το ξύσμα και αλατοπιπερώνετε.
- Τοποθετείτε το μείγμα ενώ είναι μαλακό σε ένα τετράγωνο ταψάκι στρωμένο με λαδόχαρτο.
- Τοποθετείτε από πάνω ακόμα ένα λαδόχαρτο και πιέζετε. Χαράζετε το βούτυρο με ένα κοφτερό μαχαίρι το βούτυρο σε μικρά τετραγωνάκια. Παγώνετε ξανά και σερβίρετε σε ζεστό ψωμί.