Ατομικά cheesecake με μαρμελάδα και λευκή σοκολάτα
Υλικά για 10 μερίδες
150γρ. μπισκότα κακάο,ΝΕΟ
50γρ. βούτυρο, λιωμένο για το άλειμμα,Milbona
200γρ. κρεμώδες τυρί,Goldessa
200γρ. στραγγιστό γιαούρτι, ΓΑΛΠΟ
1 μέτριο (50γρ) αυγό
2 κ.σ. λευκή κρυσταλλική ζάχαρη, Belbake
1 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις,Χρυσός Μύλος
1 φακελάκι βανίλιας, Belbake
100γρ. λευκή σοκολάτα λιωμένη, Fin Carr é
Για το σερβίρισμα
μαρμελάδα φράουλας, Maribel
Μέθοδος παρασκευής:
Ζεστάνετε το φούρνο στους175°C.
Αλείψτε 10 μικρά φορμάκια σιλικόνης με το λιωμένο βούτυρο.
Τοποθετήστε τα μπισκότα σε ένα μπλέντερ με το λιωμένο βούτυρο, που έμεινε από το λάδωμα, μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη μάζα.
Χωρίστε το μείγμα σε 10 μικρά φορμάκια σιλικόνης. Πιέστε ελαφρά το μείγμα στη βάση.
Σε ένα άλλο μπολ, χτυπήστε μαζί το κρεμώδες τυρί, το γιαούρτι, το αυγό, τη ζάχαρη, το αλεύρι και τη βανίλια μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.
Τελευταία, ανακατέψτε τη λευκή σοκολάτα. Χωρίστε το μείγμα στα μικρά φορμάκια.
Τοποθετήστε τα φορμάκια σε βαθύ πυρίμαχο ταψί και προσθέστε μέσα ζεστό νερό μέχρι το 1/3 (μπεν μαρί).
Ψήστε για 15 λεπτά. Αφήστε να κρυώσουν εντελώςκαι στη συνέχεια τοποθετήστε για 2-3 ώρες στο ψυγείο.
Σερβίρετε με μαρμελάδα φράουλας.
TOP
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
Αποδοχή Προστασία προσωπικών δεδομένων