Σε ένα μέτριo τηγάνι (20 εκατοστών) σοτάρουμε ελαφρά την πράσινη πιπεριά μαζί με το ελαιόλαδο.
Ακολούθως προσθέτουμε τη σάλτσα μαζί με το κύμινο. Την ζεσταίνουμε ελαφρώς και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Σπάζουμε ένα ένα τα αυγά σε μικρά μπολάκια. Σχηματίζουμε «φωλίτσες» μέσα στη σάλτσα και τοποθετούμε προσεκτικά μέσα τα αυγά χωρίς να σπάσουν. Αλατοπιπερώνουμε.
Σκεπάζουμε με καπάκι και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι τα αυγά να είναι μελάτα (περίπου 3 λεπτά).
Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε μέσα στο τηγάνι. Εναλλακτικά τα τοποθετούμε σε ένα βαθύ πιάτο.
Τέλος, καρυκεύουμε με τσίλι και γαρνίρουμε με φρέσκο κόλιανδρο ή μαϊντανό.
Σερβίρουμε με ψωμί φρυγανιά και στραγγιστό γιαούρτι.
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
ΑποδοχήΠροστασία προσωπικών δεδομένων