Κρύα σούπα Σαλμορέχο «Salmorejο»

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

4
Μερίδες

*****
Βαθμός Δυσκολίας
Χρόνος Παρασκευής
Χρόνος Ψησίματος
Μερίδες
Βαθμός Δυσκολίας
ΥΛΙΚΑ
- 500γρ. πασάτα ντομάτας, Freshona
- 250γρ. κόκκινα ντοματίνια
- 100γρ. ψωμί
- 1 μικρό αγγούρι
- 1 μικρή πράσινη πιπεριά
- ½ μικρό κόκκινο κρεμμύδι
- 1 μικρή σκελίδα σκόρδο
- 10 φύλλα βασιλικό
- 2 κ.σ ξύδι, Pason
- 2 κ.σ ελαιόλαδο, EY
- 1 κ.γ μέλι, Marlen
- ½ κ.γ αλάτι
- ½ κ.γ μαύρο πιπέρι, Kania
Γαρνίρισμα
- 2 αυγά βραστά ψιλοκομμένα
- Ντοματίνια
- Κόλιανδρο
- Τσίλι
- Κόκκινα κρεμμύδια τουρσί
- Σπόροι κολοκύθας, Alesto
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Βάλτε όλα τα συστατικά σε έναν επεξεργαστή τροφίμων ή μπλέντερ.
- Για να έχετε μια πιο βελουδένια υφή, περάστε την από σουρωτήρι. Τοποθετήστε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον και σερβίρετε με τις γαρνιτούρες.