Μίνι τσιζκέικ φούρνου με μπισκότο κακάο και λευκή σοκολάτα

30

Χρόνος Παρασκευής

15'

Χρόνος Ψησίματος

6

Μερίδες

*****

Βαθμός Δυσκολίας

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες

Βαθμός Δυσκολίας

ΥΛΙΚΑ

  • 6 μπισκότα κακάο, ΝΕΟ
  • 200γρ. μαλακό τυρί, Goldessa
  • ½ κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, Belbake
  • 1 κ.σ. λευκή κρυσταλλική ζάχαρη, Belbake
  • 1 κ.γ. βανίλια, Belbake
  • 1 μέτριο αυγό
  • 12 κομματάκια λευκής σοκολάτας, Fin Carré

Για το σερβίρισμα

  • Μαρμελάδα, Maribel

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Ζεστάνετε τονφούρνο στους180°C.
  2. Για τη βάση των cheesecakes: Τοποθετήστε σε ταψάκι 6 μικρά φορμάκια σιλικόνης και τοποθετήστε μέσα 6 μπισκότα. Πιέστε ελαφρά τα μπισκότα για να σπάσουν λίγο.
  3. Τοποθετήστε δύο κομμάτια λευκής σοκολάτας πάνω στο μπισκότο.
  4. Για το μείγμα των cheesecakes: Σε ένα άλλο μπολ, χτυπήστε με ένα σύρμα το μαλακό τυρί, το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη βανίλια και το αυγό.
  5. Χωρίστε το μείγμα στα μικρά φορμάκια.
  6. Τοποθετήστε τα φορμάκια σε βαθύ πυρίμαχο ταψί και προσθέστε μέσα ζεστό νερό μέχρι το 1/3 (μπεν μαρί).
  7. Ψήστεγια20 λεπτά. Αφήστε να κρυώσουνεντελώς.
  8. Στη συνέχειααφαιρέστε τα από τις φόρμες και σερβίρετε με μαρμελάδα της επιλογής σας.
X