Τοποθετήστε τη ψιλοκομμένη ντομάτα σε ένα μπολ μαζί με το μηλόξιδο, το μέλι, το αλάτι, το πιπέρι, το βασιλικό, το θυμάρι, το κρεμμυδάκι, τη φέτα και ανακατέψτε.
Σε ένα πιάτο τοποθετήστε τα κριθαροκούλουρα και τοποθετήστε πάνω την τριμμένη ντομάτα σε λεπτή στρώση.
Μοιράστε πάνω από την τριμμένη ντομάτα το μείγμα με τη φέτα.
Γαρνίρετε με κάπαρη, ελιές και ραντίστε ελαιόλαδο.
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
ΑποδοχήΠροστασία προσωπικών δεδομένων