Ντάκος

Υλικά για 6-8 μερίδες

  • Κριθαροκούλουρα (παξιμάδια), Χρυσός Μύλος
  • 2 μεγάλες κόκκινες και ώριμες ντομάτες
  • 1 κ.σ μηλόξιδο, Deluxe
  • 1 κ.γ μέλι, γλυκάνθη
  • 1 κ.γ αλάτι Ιμαλαΐων, Deluxe
  • 1 κ.γ φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, Kania
  • 5 φύλλα βασιλικό, ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ θυμάρι, Kania
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
  • 200γρ. φέτα σπασμένη με τα δάκτυλα, ΓΑΛΠΟ

 

Για το σερβίρισμα

  • Κάπαρη
  • Ελιές μαύρες κομμένες σε ροδέλες, EY
  • Ελαιόλαδο, EY

 

Μέθοδος παρασκευής

  1. Τρίψτε μια ντομάτα και την άλλη ψιλοκόψτε την.
  2. Τοποθετήστε τη ψιλοκομμένη ντομάτα σε ένα μπολ μαζί με το μηλόξιδο, το μέλι, το αλάτι, το πιπέρι, το βασιλικό, το θυμάρι, το κρεμμυδάκι, τη φέτα και ανακατέψτε.
  3. Σε ένα πιάτο τοποθετήστε τα κριθαροκούλουρα και τοποθετήστε πάνω την τριμμένη ντομάτα σε λεπτή στρώση.
  4. Μοιράστε πάνω από την τριμμένη ντομάτα το μείγμα με τη φέτα.
  5. Γαρνίρετε με κάπαρη, ελιές και ραντίστε ελαιόλαδο.
TOP