Υλικά για 4 άτομα
Για το πανάρισμα:
· 100γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, Belbake · 2 αυγά κτυπημένα · 150γρ. νιφάδες ρυζιού (δημητριακά), Crownfield · Κουρκουμά σε σκόνη (προαιρετικά) Για το ψήσιμο στον φούρνο ή για το τηγάνισμα: · Φυτικό λάδι, Vita D’Or
Για το σερβίρισμα · Σάλτσα μέλι με μουστάρδα (συνταγή 2) · Λαχανοσαλάτα (συνταγή 3)
|
Για το κοτόπουλο
Μέθοδος παρασκευής
Για το κοτόπουλο:
Για το πανάρισμα:
Συνταγή #2: Σάλτσα μέλι με μουστάρδα
Υλικά:
Μέθοδος παρασκευής
Συνταγή #3: Λαχανοσαλάτα coleslaw
Υλικά:
Μέθοδος παρασκευής
Συνταγή #4: Πικάντικες ροδέλες κρεμμυδιού σε κουρκούτι με συνοδευτική
σάλτσα μπλε τυριού
Για το πανάρισμα:
· Αλεύρι για όλες τις χρήσεις, Χρυσός Μύλος · Φρυγανιά, Belbake
Για το τηγάνισμα: · Φυτικό λάδι, Vita D’Or
Για τη σάλτσα μπλέ τυριού: · 1 μικρό (150γρ.) γιαούρτι στραγγιστό, ΓΑΛΠΟ · 100γρ. μπλε τυρί gorgonzola, Lovilio · 100γρ. μαγιονέζα, Kania · 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο · 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη · Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, Kania · Σχοινόπρασο, για τη γαρνιτούρα
|
Για το κρεμμύδι
Για το χυλό:
Μέθοδος παρασκευής
Για τη σάλτσα μπλε τυριού:
Για τον χυλό και το κρεμμύδια: