Σαγκρία

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες

*****
Βαθμός Δυσκολίας
Χρόνος Παρασκευής
Χρόνος Ψησίματος
Μερίδες
Βαθμός Δυσκολίας
ΥΛΙΚΑ
- 50 γρ. ζάχαρη
- 200 ml φρέσκο χυμό πορτοκάλι
- 80 ml μπράντυ
- 750 ml κόκκινο κρασί (syrah)
- 1 μικρό πορτοκάλι, κομμένο σε φέτες
- 2 δαμάσκηνα ή ένα μήλο, κομμένο σε φέτες
- 200 γρ. πάγο
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Σε ένα μικρό μπολ τοποθετήστε τη ζάχαρη και το χυμό. Ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
- Ακολούθως προσθέστε όλα τα υλικά και ανακατέψτε καλά.
- Τοποθετήστε τη σαγκρία με τον πάγο σε μια κανάτα μαζί με ένα αναδευτήρα.