Σοκολατάκια με ταχίνι, μέλι και ξηρούς καρπούς
![](https://www.lidlfoodacademy.com.cy/pteeseeg/2021/11/time-icn2.png)
5'
Χρόνος Παρασκευής
![](https://www.lidlfoodacademy.com.cy/pteeseeg/2021/11/time-icn2.png)
15'
Χρόνος Ψησίματος
![](https://www.lidlfoodacademy.com.cy/pteeseeg/2021/11/servingsize-icn.png)
12
Μερίδες
![](https://www.lidlfoodacademy.com.cy/pteeseeg/2021/11/dif-icn.png)
*****
Βαθμός Δυσκολίας
Χρόνος Παρασκευής
Χρόνος Ψησίματος
Μερίδες
Βαθμός Δυσκολίας
ΥΛΙΚΑ
- 100γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, Fin Carré
- 100γρ. ταχίνι ακατέργαστο, γλυκάνθη
- 40γρ. μέλι, νώμα
- 12 ολόκληρους ανάλατους ξηρούς καρπούς (φουντούκι, αμύγδαλο ή κάσιους), Alesto
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και προσθέτουμε μέσα το ταχίνι και το μέλι.
- Προσθέτουμε το μείγμα της σοκολάτας μέσα στις θήκες της σιλικόνης.
- Βάζουμε έναν ξηρό καρπό στην κάθε θήκη.
- Παγώνουμε στην κατάψυξη για 15 λεπτά και μετά αφαιρούμε τα σοκολατάκια από τις θήκες.
- Διατηρούνται στο ψυγείο.