Σοκολατάκια με ταχίνι, μέλι και ξηρούς καρπούς

5'
Χρόνος Παρασκευής

15'
Χρόνος Ψησίματος

12
Μερίδες

*****
Βαθμός Δυσκολίας
Χρόνος Παρασκευής
Χρόνος Ψησίματος
Μερίδες
Βαθμός Δυσκολίας
ΥΛΙΚΑ
- 100γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, Fin Carré
- 100γρ. ταχίνι ακατέργαστο, γλυκάνθη
- 40γρ. μέλι ή έψημα (σταφυλόμελο), γλυκάνθη
- 12 ολόκληρους ανάλατους ξηρούς καρπούς (φουντούκι, αμύγδαλο ή κάσιους), Alesto
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Σε μια φόρμα σιλικόνης για σοκολατάκια βάζουμε έναν ξηρό καρπό στην κάθε θήκη.
- Λιώνουμε τη σοκολάτα και προσθέτουμε μέσα το ταχίνι και το μέλι.
- Προσθέτουμε το μείγμα της σοκολάτας μέσα στις θήκες.
- Παγώνουμε στην κατάψυξη για 15 λεπτά και μετά αφαιρούμε τα σοκολατάκια από τις θήκες.
- Διατηρούνται στο ψυγείο.