Σοκολατένιο μους αβοκάντο με μπανάνα και φυστικοβούτυρο

30

Χρόνος Παρασκευής

2'

Χρόνος Ψησίματος

4

Μερίδες

*****

Βαθμός Δυσκολίας

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες

Βαθμός Δυσκολίας

ΥΛΙΚΑ

Για τη σοκολατένια επικάλυψη

  • 1 μεγάλo ώριμo αβοκάντο βάρους 350γρ. (με πυρήνα και φλούδα)
  • 1 μικρή ώριμη μπανάνα
  • 2 κ.σ. κακάο κοσκινισμένο, Belbake
  • 1 κ.σ. φυστικοβούτυρο, GO ON
  • 1 κ.σ. μέλι, γλυκάνθη
  • 1 πρέζα αλάτι

Για την γαρνιτούρα

  • Φρέσκο δυόσμο
  • Καρύδια ή αμύγδαλα ή φουντουκιά ελαφρώς σπασμένα
  • Μούρα του δάσους ή αχλάδι κομμένο σε λεπτές φέτες

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Κόψτε στη μέση τα αβοκάντο και βγάλτε τον πυρήνα τους.
  2. Αφαιρέστε τη σάρκα από το αβοκάντο με ένα κουτάλι και τοποθετήστε τη σε επεξεργαστή τροφίμων ή σε ένα μπολ.
  3. Προσθέστε μέσα στον κάδο του επεξεργαστή όλα τα υλικά της συνταγής και ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί.
  4. Χτυπήστε καλά μέχρι να έχετε μια λεία κρέμα.
  5. Τοποθετήστε μέσα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με κορνέ.
  6. Σερβίρετετην μους σε μπολ ή σε μικρά ποτηράκια.
  7. Γαρνίρετε με τα υλικά της αρεσκείας σας και σερβίρετε.
X