Τάκος με ψάρι

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

4
Μερίδες

*****
Βαθμός Δυσκολίας
Χρόνος Παρασκευής
Χρόνος Ψησίματος
Μερίδες
Βαθμός Δυσκολίας
ΥΛΙΚΑ
Υλικά με τη σειρά που θα τοποθετηθούν επάνω στην πίτα:
- 4 μέτριες πίτες τορτίγιας (από το κουτί FAJITA MEAL KIT)
- Φυτικό λάδι για το ψήσιμο της πίτας, Vita d’or
- 4 κ.σ σάλτσα γουακαμόλε, Snack Day
- Ανάμεικτη σαλάτα με λάχανο ή σαλάτα ρόκα, Η Κουζίνα μου
- 12 τεμάχια (1 συσκευασία) fish fingers, Ocean Sea
- 12 ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα
- 4 ροδέλες φρέσκο ανανά, κομμένο σε κυβάκια
- 1 μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες ανακατεμένο μαζί με 2 κ.γ μεξικάνικα μπαχαρικά (από το κουτί FAJITA MEAL KIT)
- 4 κ.σ καλαμπόκι κονσέρβας ή κατεψυγμένο, Freshona
- 4 κ.σ ξινόκρεμα
- 4 κ.σ σάλτσα Fajita (από το κουτί FAJITA MEAL KIT)
- Φύλλα κόλιανδρο
- 1 μοσχολέμονο (λάιμ) κομμένο σε μοίρες (wedges), για το σερβίρισμα
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Ζεστάνετε τις πίτες σε τηγάνι χωρίς λάδι μέχρι να μαλακώσουν.
- Με ένα πινέλο αλείψτε τις με φυτικό λάδι.
- Τοποθετήστε τις πίτες ανάποδα σε σχάρα του φούρνου δημιουργώντας έτσι τις θήκες τάκος.
- Ψήστε στον φούρνο στους 190°C για 7-8 λεπτά ή μέχρι να ξεροψηθούν.
- Για τα fish fingers: Παράλληλα στρώστε ένα ταψί με λαδόχαρτο και ψήστε τα fish fingers για 20 λεπτά.
- Στήσιμο: Αλείψτε την κάθε θήκη με 1 κ.σ γουακαμόλε και προσθέστε επάνω λίγη σαλάτα.
- Πάνω από τη σαλάτα τοποθετήστε 3 fish fingers, μετά 3 ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα και μία ροδέλα ανανά (που κόψατε σε κύβους).
- Στη συνέχεια πασπαλίστε με το κόκκινο κρεμμύδι που αναμίξατε με τα μεξικάνικα μπαχαρικά και 1 κ.σ καλαμπόκι.
- Ακολούθως ραντίστε το ψάρι με 1 κ.σ ξινόκρεμα και 1 κ.σ σάλτσα fajita.
- Τέλος ρίξτε από πάνω τα φύλλα κόλιανδρο και σερβίρεται δίπλα ένα κομμάτι μοσχολέμονο (λάιμ).
- Σερβίρετε αμέσως.