Τοστάδας με ψάρι

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

4
Μερίδες

*****
Βαθμός Δυσκολίας
Χρόνος Παρασκευής
Χρόνος Ψησίματος
Μερίδες
Βαθμός Δυσκολίας
ΥΛΙΚΑ
Υλικά με τη σειρά που θα τοποθετηθούν επάνω στην πίτα:
- 4 μέτριες πίτες τορτίγιας (από το κουτί FAJITA MEAL KIT)
- Φυτικό λάδι για το ψήσιμο της πίτας, Vita d’or
- 4 κ.σ σάλτσα γουακαμόλε, Snack Day
- Ανάμεικτη σαλάτα με λάχανο ή σαλάτα ρόκα, Η Κουζίνα μου
- 12 τεμάχια (1 συσκευασία) fish fingers, Ocean Sea
- 12 ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα
- 4 ροδέλες φρέσκο ανανά, κομμένο σε κυβάκια
- 1 μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες ανακατεμένο μαζί με 2 κ.γ μεξικάνικα μπαχαρικά (από το κουτί FAJITA MEAL KIT)
- 4 κ.σ καλαμπόκι κονσέρβας ή κατεψυγμένο,Freshona
- 4 κ.σ ξινόκρεμα
- 4 κ.σ σάλτσα Fajita (από το κουτί FAJITA MEAL KIT)
- Φύλλα κόλιανδρο
- 1 μοσχολέμονο (λάιμ) κομμένο σε μοίρες (wedges), για το σερβίρισμα
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Με ένα πινέλο αλείψτε τις πίτες με φυτικό λάδι και τοποθετήστε σε ταψί με λαδόχαρτο.
- Τοποθετήστε τις πίτες στο ταψί και ψήστε στο φούρνο στους 190°C για 7-10 λεπτά ή μέχρι να ξεροψηθούν. Αν χρειαστεί γυρνάτε τις πίτες και από τις δύο πλευρές.
- Για τα fish fingers: Παράλληλα στρώστε ένα ταψί με λαδόχαρτο και ψήστε τα fish fingers για 20 λεπτά.
- Συναρμολόγηση: Αλείψτε τη κάθε πίτα με 1 κ.σ γκουακαμόλε και προσθέστε επάνω λίγη σαλάτα.
- Πάνω από τη σαλάτα τοποθετήστε 3 fish fingers μετά 3 ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα και μια ροδέλα ανανά (που κόψατε σε κύβους).
- Στη συνέχεια πασπαλίστε με το κόκκινο κρεμμύδι που αναμίξατε με τα μεξικάνικα μπαχαρικά και 1 κ.σ καλαμπόκι.
- Ακολούθως ραντίστε το ψάρι με 1 κ.σ ξινόκρεμα και 1 κ.σ σάλτσα fajita.
- Τέλος ρίξτε από πάνω τα φύλλα κόλιανδρο και σερβίρετε δίπλα ένα κομμάτι μοσχολέμονο (λάιμ).
- Σερβίρετε αμέσως.