Χρόνος: 30 λεπτά
Υλικά για 4 άτομα
Για το ψητό τυρί και τα καρύδια
1 συσκευασία καμαμπέρ (250 γρ.) Chêned’ argent
Για τα μανιτάρια
Για τη γαρνιτούρα και το σερβίρισμα
Μέθοδος παρασκευής:
Για τα μανιτάρια
Για το ψητό τυρί
1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 °C. Βγάλτε το περιτύλιγμα από το καμαμπέρ και βάλτε το τυρί επάνω σε ένα λαδόχαρτο και σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Ψήστε το στον προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά (ή μέχρι να μαλακώσει).
2. Όταν ψηθεί το καμαμπέρ, βγάλτε το από τον φούρνο και τοποθετήστε το προσεκτικά επάνω σε πιάτο σερβιρίσματος.
3. Με ένα κουτάλι τοποθετήστε τα μανιτάρια επάνω στη μισή επιφάνεια του τυριού έτσι ώστε, να μην καλύψετε ολόκληρο το τυρί. 4. Περιχύστε με μέλι.
5. Σερβίρετε με τη Γαλλική μπακέτα.