Καφές Gingerbread Latte

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

2

Μερίδες

*****

Βαθμός Δυσκολίας

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες

Βαθμός Δυσκολίας

ΥΛΙΚΑ

  • 600ml γάλα (αγελαδινό, αμυγδάλου, βρόμης), Milbona
  • 2 κ.σ. καστανή ζάχαρη, Belbake
  • 1 ½ κ.γ. τζίντζερ σε σκόνη, Kania
  • ½ κ.γ. κανέλα αλεσμένη, Kania
  • ¼ κ.γ. αλεσμένο μοσχοκάρυδο, Kania
  • ½ κ.γ. βανίλια, Belbake
  • 2 σφηνάκια ζεστό εσπρέσο, Bellarom

 

Για το σερβίρισμα

  • Σαντιγί ή αφρόγαλα, Milbona
  • Τριμμένο μπισκότο

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Σε ένα κατσαρολάκι τοποθετείστε το γάλα μαζί με όλα τα υλικά της συνταγής εκτός τον καφέ.
  2. Ανακατέψτε το γάλα και βράστε το μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
  3. Αφού το γάλα ζεσταθεί καλά τοποθετείστε σε δυο ποτήρια από ένα σφηνάκι καφέ.
  4. Μοιράστε το γάλα στα δυο ποτήρια.
  5. Γαρνίρετε με σαντιγί ή αφρόγαλα και τριμμένο μπισκότο.

 

X