Μανιτάρια πορτομπέλο γεμιστά με φέτα, μέλι και μουστάρδα

25'

Χρόνος Παρασκευής

0

Χρόνος Ψησίματος

4

Μερίδες

*****

Βαθμός Δυσκολίας

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες

Βαθμός Δυσκολίας

ΥΛΙΚΑ

  • 4 μεγάλα πορτομπέλο
  • 200γρ. φέτα, νώμα
  • 2 κ.σ. μέλι, νώμα
  • 1 κ.σ. μουστάρδα, Kania
  • 1 κ.γ. ρίγανη, νώμα
  • 1 κ.γ. θυμάρι, νώμα
  • 1 κ.γ. πιπέρι, Kania
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Αφαιρέστε το κοτσάνι από τα μανιτάρια. Με ένα κουταλάκι του τσαγιού, καθαρίστε τα μανιτάρια από τα σπόρια (το καφέ μέρος).
  2. Σε ένα μπολάκι θρυμματίστε τη φέτα με τα δάχτυλα. Προσθέστε μέσα το μέλι, τη μουστάρδα, τη ρίγανη, το θυμάρι και το πιπέρι. Ανακατέψτε καλά.
  3. Γεμίστε τα μανιτάρια με τη φέτα και πιέστε ελαφρά το μείγμα με ένα κουτάλι.
  4. Τοποθετήστε στη σχάρα του γκριλ και κλείστε το καπάκι μέχρι να μαράνουν και να ψηθούν.
  5. Σερβίρετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σάλτσα μπάρμπεκιου (προαιρετικά).
X