Τοστάδας με ψάρι

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

4

Μερίδες

*****

Βαθμός Δυσκολίας

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες

Βαθμός Δυσκολίας

ΥΛΙΚΑ

Υλικά με τη σειρά που θα τοποθετηθούν επάνω στην πίτα:

  • 4 μέτριες πίτες τορτίγιας (από το κουτί FAJITA MEAL KIT)
  • Φυτικό λάδι για το ψήσιμο της πίτας, Vita dor
  • 4 κ.σ σάλτσα γουακαμόλε, Snack Day
  • Ανάμεικτη σαλάτα με λάχανο ή σαλάτα ρόκα, Η Κουζίνα μου
  • 12 τεμάχια (1 συσκευασία) fish fingers, Ocean Sea
  • 12 ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα
  • 4 ροδέλες φρέσκο ανανά, κομμένο σε κυβάκια
  • 1 μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες ανακατεμένο μαζί με 2 κ.γ μεξικάνικα μπαχαρικά (από το κουτί FAJITA MEAL KIT)
  • 4 κ.σ καλαμπόκι κονσέρβας ή κατεψυγμένο,Freshona
  • 4 κ.σ ξινόκρεμα
  • 4 κ.σ σάλτσα Fajita (από το κουτί FAJITA MEAL KIT)
  • Φύλλα κόλιανδρο
  • 1 μοσχολέμονο (λάιμ) κομμένο σε μοίρες (wedges), για το σερβίρισμα

 

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Με ένα πινέλο αλείψτε τις  πίτες με φυτικό λάδι και τοποθετήστε σε ταψί με λαδόχαρτο.
  2. Τοποθετήστε τις πίτες στο ταψί και ψήστε στο φούρνο στους 190°C για 7-10 λεπτά ή μέχρι να ξεροψηθούν. Αν χρειαστεί γυρνάτε τις πίτες και από τις δύο πλευρές.
  3. Για τα fish fingers: Παράλληλα στρώστε ένα ταψί με λαδόχαρτο και ψήστε τα fish fingers για 20 λεπτά.
  1. Συναρμολόγηση: Αλείψτε τη κάθε πίτα με 1 κ.σ γκουακαμόλε και προσθέστε επάνω λίγη σαλάτα.
  2. Πάνω από τη σαλάτα τοποθετήστε 3 fish fingers μετά 3 ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα και μια ροδέλα ανανά (που κόψατε σε κύβους).
  3. Στη συνέχεια πασπαλίστε με το κόκκινο κρεμμύδι που αναμίξατε με τα μεξικάνικα μπαχαρικά και 1 κ.σ καλαμπόκι.
  4. Ακολούθως ραντίστε το ψάρι με 1 κ.σ ξινόκρεμα και 1 κ.σ σάλτσα fajita.
  5. Τέλος ρίξτε από πάνω τα φύλλα κόλιανδρο και σερβίρετε δίπλα ένα κομμάτι μοσχολέμονο (λάιμ).
  6. Σερβίρετε αμέσως.
X