Τραγανή πίτα με χορτοφαγικό τυρί και φρέσκα λαχανικά

15'

Χρόνος Παρασκευής

20'

Χρόνος Ψησίματος

4

Μερίδες

*****

Βαθμός Δυσκολίας

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες

Βαθμός Δυσκολίας

ΥΛΙΚΑ

Για την ζύμη

  • 1 συσκευασία (400γρ.) ζύμη πίτσας με σάλτσα ντομάτας, Chef Select

 

Για την επικάλυψη

  • 150γρ. σάλτσα ντομάτας , Chef Select

 

Για την γαρνιτούρα

  • Πράσινη σαλάτα, Η Κουζίνα μου
  • 8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 2 μικρές πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 3 ραπανάκια κομμένα σε μοίρες
  • 100γρ. κίτρινο ή λευκό χορτοφαγικό τυρί (τύπου τσένταρ ή με καρυδέλαιο), ΓΑΛΠΟ
  • Ελαιόλαδο, ΕΥ
  • Ξύδι ή κρέμα βαλσάμικο
  • ¼ κ.γ. αλάτι Ιμαλαΐων, Deluxe
  • ¼ κ.γ. πιπέρι, Kania

 

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180˚C.
  2. Μετά παίρνουμε τη ζύμη με το λαδόχαρτο της συσκευασίας και την τοποθετούμε επάνω σε ταψί.
  3. Αλείβουμε τη ζύμη με σάλτσα ντομάτας.
  4. Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180˚C βαθμούς κελσίου ή μέχρι η ζύμη να ροδίσει στο κάτω μέρος.
  5. Αφαιρούμε την πίτσα σε σανίδα κοπής και την αφήνουμε να κρυώσει για 15 λεπτά.
  6. Γαρνίρουμε με πράσινη σαλάτα, τα λαχανικά, το τυρί, ελαιόλαδο, ξύδι βαλσάμικο, αλάτι και πιπέρι.
  7. Σερβίρουμε αμέσως.
X