14, 15 και 16 Δεκεμβρίου, ένα πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό στήνεται στη Lidl Food Academy! Ελάτε να απολαύσετε γλυκά, ζεστό κρασί και υπέροχη μουσική, αλλά και να προμηθευτείτε πεντανόστιμα και ποιοτικά Lidl προϊόντα από τα ξύλινα σπιτάκια του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, για απολαυστικές γιορτές σε κάθε φάση!
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

 

Πρόγραμμα

14/12/18 Παρασκευή

Ώρες Λειτουργίας:  15:00 -18:00

Όλο το απόγευμα, στον χώρο της Ακαδημίας θα υπάρχουν στημένα χαριτωμένα ξύλινα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, από τα οποία οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να προμηθευτούν ζεστό κρασί, hot dogs και γλυκές νοστιμιές Lidl*. Επίσης, στην Ακαδημία θα βρίσκεται και ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά του, που θα προσφέρουν γλυκές λιχουδιές στους μικρούς, και θα φωτογραφίζονται δωρεάν στο photobooth, με  μικρούς και μεγάλους! Όλα αυτά, με τις χριστουγεννιάτικες μουσικές επιλογές του DJ Andrez Patsalides!

 

15/12/18 Σάββατο

Ώρες Λειτουργίας:  11:00 – 18:00

Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, θα φουρνίζονται πεντανόστιμα μπισκότα, ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του θα μοιράζουν στα παιδιά γλυκές λιχουδιές και θα φωτογραφίζονται δωρεάν στο photobooth με όλους, και όλοι θα μπορούν να προμηθευτούν ζεστό κρασί, hot dogs και γλυκές νοστιμιές Lidl* από τα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια του Αντικαρκινικού Συνδέσμου! Ακόμα, από τις 11πμ έως τη 1μμ, θα μπορούν όλοι να απολαύσουν το Live Link του Love fm με τις Φαίδρα Σαρικάκη και Φανή Παπαμιχαήλ!

 

16/12/18 Κυριακή

Ώρες Λειτουργίας:  11:00 – 18:00

Η μέρα ξεκινάει με γλυκές νοστιμιές από τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του, που θα φωτογραφίζονται όλη τη μέρα, δωρεάν στο photobooth, με μικρούς και μεγάλους! Στον χώρο, βέβαια, θα δεσπόζουν τα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια του Αντικαρκινικού Συνδέσμου, που θα διαθέτουν ζεστό κρασί, hot dogs και γλυκές νοστιμιές Lidl* για όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ τις κουζίνες της Ακαδημίας θα φουρνίζονται συνεχώς ολόφρεσκα μπισκότα. Στις 12μμ και για μία ολόκληρη ώρα θα υπάρχει ζωντανή μουσική, ενώ αμέσως μετά και μέχρι τις 5μμ, κάθε μία ώρα ένας τυχερός θα κερδίζει χριστουγεννιάτικα γλυκά μετά από κλήρωση. Και, για τους μικρούς μας φίλους, η καλύτερη στιγμή της μέρας τους, το εργαστήριο διακόσμησης μπισκότων από τις 3μμ έως τις 5:30μμ, θα γίνει από τον Χριστιάνα Κυθρεώτου!