Όταν η Monsieur Cuisine Plus «συναντά» τη Lidl Food Academy και τον Chef Λευτέρη Λαζάρου…

Μία ξεχωριστή μαγειρική εμπειρία προσέφερε για ακόμα μία φορά η Lidl Food Academy, καθώς το Σάββατο 26.11 πραγματοποιήθηκε στους χώρους της η παρουσίαση της νέας κουζινομηχανής Monsieur Cuisine Plus από τον πολυβραβευμένο Chef Λευτέρη Λαζάρου.

Στα πλαίσια της παρουσίασης ο αγαπημένος μας Chef έδωσε συμβουλές και μικρά μυστικά για επιτυχημένες συνταγές, με πολύτιμο βοηθό πάντα τη Monsieur Cuisine Plus, ενώ παράλληλα οι εκλεκτοί παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις δυνατότητες της κουζινομηχανής και να πειραματιστούν μαζί της, με την καθοδήγηση του Λευτέρη Λαζάρου.

Πρόκειται για μία επαγγελματική και πρακτική κουζινομηχανή με μοντέρνο σχεδιασμό, κατάλληλη για μαγείρεμα, ψήσιμο, βράσιμο στον ατμό, ζύμωμα, ζύγισμα, και πολλές άλλες λειτουργίες που σου δίνουν την ελευθερία κινήσεων που χρειάζεσαι και την κάνουν βασικό συστατικό σε κάθε συνταγή σου.

Επίσης, παρέχει τη δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας για μαγείρεμα ακριβείας, καθώς και οθόνη ενδείξεων για ρύθμιση της ώρας και της ταχύτητας και είναι ιδανική για σούπες, σάλτσες, smoothies, λαχανικά, κρεατικά, ζυμαρικά, ψάρι, μαρμελάδες, ζύμες, ντιπ και πολλά γευστικά εδέσματα.

 

Κάποια από αυτά είχαν την τύχη να δοκιμάσουν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης και οι παρευρισκόμενοι, καθώς ο Κωνσταντίνος Πετεβίνος με την ομάδα του ετοίμασαν πεντανόστιμες συνταγές που μπορεί κανείς να βρει μεταξύ των 200 συνταγών που συμπεριλαμβάνονται στο βιβλίο μαγειρικής που προσφέρεται μαζί με την Monsieur Cuisine Plus.

 

Στο τέλος της παρουσίασης πραγματοποιήθηκε κλήρωση και 2 τυχεροί κέρδισαν από μία Monsieur Cuisine Plus.

 

O τέλειος βοηθός μπορεί να μπει και στη δική σας κουζίνα… από την Πέμπτη 08.12, οπότε και θα διατίθεται στα καταστήματά μας.

TOP